Nebojša Rađenović

Sklon prirodnim znanostima studira i diplomira šumarstvo, nakon čega upisuje poslijediplomski studij business Managementa na Greenwich Business School u Londonu.
Tijekom studija dobiva ponudu iz tvrtke financijskih analitičara Bradbury Hamilton za volonterski, a ubrzo i stalni posao. Narednih osam godina radio je u londonskom financijskom srcu Cityju zadužen između ostalog za mirovinski portfolio velikih tvrtki kao Tesco, Universal Pictures, Rolls Roys. Uvidjevši da pravi izazov nije prebacivanje novca iz fonda u fond, napušta City i obećavajuću karijeru u financijama. Sljedećih godinu dana putuje oko svijeta i otkriva da je život i svijet puno više nego što u svakodnevnoj trci s vremenom(ne) uspijemo sagledati.
Otkrivši da mu kći ima probleme s astmom i refluksom, pomoć pronalazi u Ayurvedi, iskonskoj znanosti o životu, te završava studij za ayurvedskog savjetnika na Maharishi University, Iowa, a specijalizaciju u AVN Hospital, Madurai, India gdje od 2013. redovito godišnje provodi 4 tjedna na usavršavanju i radu u Panchakarma  i odjelu Farmacije. Na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, magistrirao je fitofarmaciju s dijetoterapijom. Specijalistički rad Adaptogeni ayurvedske medicine jedan je od rijetkih stručnih radova u Europi koji se bave kliničkim studijima adaptogenih biljaka. 

Branko Marković

Kvalificiran savjetnik - praktičar tradicionalne ayurvede.
Završio je studij ekonomije u Zagrebu te radio u struci.
Tijekom tog perioda se počinje interesirati za zdrav način života, od ljekovitog bilja pa do prehrane.

Prvi puta kada se susreo s knjigom o ayurvedi uviđa kako je našao cjelovit i sistematičan pristup psihofizičkom zdravlju čovjeka.
Višegodišnjim proučavanjem ayurvedskih principa, prakticirajući na sebi uvjerio se u učinkovitost ayurvede u svakodnevnom životu, te nakon toga započinje s četverogodišnjim Ayurvedskim obrazovanjem u Zagrebu u sklopu Midllesex Universtiy of London / College of Ayurveda koje su vodili priznati Dr. Mauroof Athique i Dr. Venkat N. Joshi.
Daljnju edukaciju nastavlja boravkom u Francuskoj, Normandija, Tapovan centar i retreat, te u Indiji, A.L.N.Rao Memorial Ayurvedic Medical College,Koppa., AVN Arogya Ayurvedic Hospital, Madhurai., Ashtangavaidyam Ayurvedics, Thrissur.
Zadnjih šest godina se bavi prirodnim metodama liječenja biljnim pripravcima, masažama te energetskim radom. Dugogodišnji je praktikant meditacije i yoge.

Zatražite savjet ili se informirajte o našim ponudama